Verzending & Retourneren

Verzendkosten

Verzendkosten Onder de €50,- Boven de €50,-
Pakketdienst (Nederland) €6.95 Gratis

Pakketdienst

Wij verzenden je bestelling in een pakket of brievenbus-enveloppe. Dit is afhankelijk van de omvang van je bestelling. Wanneer je pakket wordt verzonden, ontvang je een e-mail met de Track & Trace code. Vanaf dat moment kan je het pakket volgen. Brievenbuspost krijgt geen Track & Trace code. 

Ben je niet thuis?
PostNL biedt het pakket 2 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je beide keren niet thuis? Dan laat de bezorger een afhaalbericht achter. Op dit afhaalbericht staat het adres van het Pakketpunt waar je het pakket kunt afhalen, of bij welke buren het afgeleverd is. Je hebt 14 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het Pakketpunt. Na deze 14 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar Plein.

Pakket Afhaalpunt

Hiermee bepaal je zelf wanneer je de bestelling ophaalt. Je kan kiezen uit meer dan 2.400 winkellocaties die vaak ook op zaterdag en in de avonduren open zijn. Hiermee bepaal je zelf waar en wanneer je je bestelling ophaalt. Aan de hand van je postcode wordt de dichtstbijzijnde Pakket Afhaalpunten getoond.

Indien een consument een aangeschaft kunstwerk wenst te ruilen, dan dient de consument het aldus geleverde binnen 14 dagen na aankoop in oorspronkelijke staat en verpakking en volledig vrij van gebreken te retourneren. Na controle dat het product in originele en onbeschadigde staat is, zal het door consument betaalde bedrag onder aftrek van alle eventuele gemaakte verzendkosten en administratiekosten binnen redelijke termijn worden terugbetaald. (bedrijven/instellingen kunnen online bestelingen/orders niet retourneren/annuleren) Schade door ondeugdelijke verpakking bij retournering wordt doorberekend aan de consument. Wenst de consument gebrekkige zaken te retourneren, dan geschiedt zulks met voorafgaande schriftelijke toestemming van sfeermoment.

Tijdskader bezorging

Onderstaand een overzicht van de standaard bezorging in samenwerking met PostNL. Het onderstaande schema wijkt af bij feestdagen zoals Pasen, Koningsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Kerst, Oud & Nieuw en Belgische nationale feestdagen.

Voor 16:00 besteld op  Bezorgd op
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag
  • Bezorgtijden zijn gebaseerd op de 24-uurs service van PostNL en geldt voor 98% van de pakketten.